AFM inschrijving

De AFM houdt krachtens de wet toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van onder meer financiële adviseurs. Bongers Assurantie Adviseurs BV is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12016806. Op www.afm.nl kunt u het register van vergunninghouders raadplegen.

Kifid

Bongers Assurantie Adviseurs BV is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Als u een klacht hebt over de afhandeling of onze werkwijze in het algemeen of over gebrekkige informatie over de wijze van onze dienstverlening, verzoeken wij u ons daar zo spoedig mogelijk over te informeren. Na ontvangst van uw klacht nemen wij snel contact met u op. Alle klachten worden door de directie behandeld. Mochten wij samen niet tot een bevredigende oplossing kunnen komen, dan kunt u met uw klacht tercht bij het onafhankelijk Klachteninstituut Financiële Dienstverlening: www.Kifid.nl

Kennis en diploma's

Joost Bongers EHP
is gecertificeerd hypothecair planner. Hij houdt zich bezig met allerlei vraagstukken met betrekking tot de eigen woning. Texensis hij deskundig in particulier en zakelijk schade.

Joost is in het bezit van de volgende diploma's/certificaten:

  • Assurantie B (MKB en particulier)
  • Woningfinanciering 1
  • Woningfinanciering 2
  • Erkend Hypotheekadviseur
  • Leergang Hypothecaire Planning
  • Pensioenpraktijk 1
  • Pensioenpraktijk 2

Beroepsaansprakelijkheid

Wij doen er alles aan om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Maar mochten wij fouten maken dan mag u daar financieel nooit de dupe van worden. Daarom hebben wij een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Dat wil zeggen dat wij verzekerd zijn bij Schouten Insurance International BV voor beroepsfouten die wij begaan en die u benadelen. Een veilig gevoel voor onze klanten.