Gaat u een huis kopen?

Als u een hypotheek zoekt, wilt u natuurlijk de beste. Een die past bij uw situatie van dit moment, maar ook een die rekening houdt met veranderde omstandigheden. Wij onderscheiden ons in de drukke hypotheekmarkt door een eigentijdse en complete aanpak. Dat betekent dat wij de hypotheek toetsen op zaken als fiscaliteit, leeftijd, looptijd, gezinssituatie en toekomstvisie. Wij streven ernaar uw woonlasten exact aan te laten sluiten op uw specifieke persoonlijke situatie, nu én in de toekomst!

Ook nadat u uw handtekening bij de notaris hebt gezet, geven wij u graag advies over tussentijdse aflossingen of verhogingen en rentewijzigingen. In onze ogen is onze taak pas afgerond op de einddatum van uw hypotheek.

Onze ervaren adviseur komt altijd met een passende oplossing dat aansluit op uw persoonlijk en financiële plaatje.

Joost Hypotheekadviseur

Joost Bongers

erkend hypothecair planner

banken waar wij mee samenwerken

wat klanten over onze adviseur zeggen

soorten hypotheken

Maarten
hypotheek
Lees verder
Joost heeft ons geholpen met de financiering van ons nieuwe koophuis. Hij heeft ons zeer goed door het proces heen geloodst en beschikt over een enorme kennis en ervaring. Hij heeft een prettige, mensgerichte en toegankelijke manier van adviseren. Ook na het afronden van het financiële proces blijft hij benaderbaar en staat de deur van zijn kantoor voor je open. Kortom: no-nonsense, kwaliteit en oog voor zijn klanten.
Josien
hypotheek
Lees verder
Bij het afsluiten van mijn hypotheek ben ik geholpen door Joost Bongers. Voordat ik het wist was alles geregeld, super snel. Joost heeft mij volledig ontzorgd en ik had ook het volste vertrouwen in hem. Hij is door zijn jarenlange ervaring en betrokkenheid bij uiteenlopende projecten volledig op de hoogte van de mogelijkheden en de laatste ontwikkelingen op gebied van vastgoed en financiering. Bovendien is het een enthousiast en zeer betrokken mens!
S Kranenborg
hypotheek
Lees verder
Joost heeft ons heel goed geholpen met de aankoop van onze eerste woning. Joost heeft alles op een fijne manier aan ons uitgelegd en als we ergens niet uit kwamen konden we direct bij hem terecht (zelfs buiten kantoor uren). Wij zijn Joost en zijn team erg dankbaar en zouden iedereen hen aanbevelen..
Previous
Next

Annuïteitenhypotheek

een annuïteitenhypotheek is een hypotheekvorm waarbij de maandelijkse som van rente plus aflossing gelijk blijft gedurende de gehele looptijd. In het begin van de looptijd betaal je vooral veel rente en naarmate de looptijd vordert ga je meer aflossen.

lineaire hypotheek

Een lineaire hypotheek is een hypotheekvorm waarbij je gedurende de looptijd elke maand hetzelfde bedrag aflost. De rente die je betaalt wordt minder naarmate de looptijd waardoor je maandlasten steeds meer afnemen.

andere hypotheekvormen

Buiten deze 2 vormen van een hypotheek die veruit het meest gekozen zijn zijn er nog andere vormen van een hypotheek de bekendste zijn: een aflossingsvrije hypotheek, spaarhypotheek,  verzilverhypotheek, beleggingshypotheek. 

Maak een vrijblijvende afspraak met onze hypotheekadviseur om te kijken welke hypotheekvorm bij uw persoonlijke en financiële situatie past.

maak een afspraak

Vul onderstaande gegevens in en we maken zo snel mogelijk een afspraak met je.

contactgegevens
voorkeur voor datum en tijd