Welkom bij Bongers Assurantie Adviseurs,

 

Uw vertrouwde partner als het gaat om financiële zaken!

Uw financiële zaken als hypotheken, verzekeringen, en kredieten zijn bij ons in goede handen. Wij hechten waarde aan betrokkenheid en begeleiding/ondersteuning op maat.

Onze assurantieadviseur en onze hypotheekadviseur bekwamen zich in het vak middels permanente educatie. Wij zijn in het bezit van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering geeft binnen de grenzen van de polis dekking voor aanspraken die verband houden met beroepsfouten. Voor u kan dit extra zekerheid geven.

Historie

Bongers Assurantie Adviseurs is gevestigd in Renkum en in 1981 opgericht door de heer J.P. Bongers. Het kantoor was in die tijd gespecialiseerd in allerhande verzekeringen.

Bongers Assurantie Adviseurs in 1981 gestart als hoofdzakelijk “gezinsverzekeraar” groeide uit tot wat het nu is. Ons kantoor biedt u het complete gamma van verzekeringsproducten aan voor particulieren, kleine zelfstandigen en grote bedrijven. Sinds 2004 is Bongers Assurantie Adviseurs ook gespecialiseerd in hypotheken en sinds 2006 ook in financiële planning.

Omdat wij voor meer dan 40 verzekeraars en geldverstrekkers bemiddelen, staan wij garant voor maatwerk. Of u nu een verzekering, een hypotheek of een krediet zoekt, Bongers Assurantie Adviseurs geeft u de garantie op zoek te gaan naar een product dat bij u past tegen de beste voorwaarden

maak een afspraak

Vul onderstaande gegevens in en we maken zo snel mogelijk een afspraak met je.

contactgegevens
voorkeur voor datum en tijd